Vill du gå ner i vikt, satsa på din hälsa och stärka ditt immunförsvar!

NY GRUPPSTART 2021-03-01

Stärk ditt Immunförsvar!

Forskning visar att träning, hälsosam och bra mat stärker ditt immunförsvar.  I Pandemitider är det ännu viktigare att du satsar på din hälsa!   Vi håller avstånd,  tränar i smågrupper och kör Coaching digitalt!

 

Weight Trainer ger dig bättre hälsa, mental styrka och bättre självförtroende!

Weight Trainer är en livstilsförändring, ett nytt sätt att tänka kring mat, träning och hur du ska hantera olika situationer i livet.  Vi har deltagare med allt från 5-20 kilos övervikt och uppåt. Det finns även deltagare som inte har övervikt men hälsoproblem och måste göra en förändring.
 

Marias hälsoresa med Weight Trainer
- ett nytt aktivt liv och 57 kg i viktminskning!

Maria kom till mig i början av året för att få hjälp att leva mer hälsosamt efter inrådan av en sjuksköterska. Maria var kraftigt överviktig, trött i ryggen, ont i knäna, stel i kroppen, dålig kondition och trött på att känna sig energilös.

Maria kände inte att träning var något för henne, vilket sen visade sig vara fel.  Jag förklarade att träning är 30% av en viktminskning. Marias envishet och mod att våga testa saker hon bara sett andra göra, har gjort att hennes utvecklingskurva gått spikrak uppåt. Nu tränar hon med mig i Weight Trainer Gruppen två gånger i veckan samt tränar på gym flera gånger i veckan. Hon springer, hoppar, cyklar lyfter tunga vikter och gör burpees som om hon aldrig gjort annat. Maria gillar att träna! 

Maria har blivit medveten om vad hon äter, när hon äter och har gjort viktiga livsstilsförändringar, kosten är 70% av en viktminskning. Hon har inte gått på någon hård svältkur men däremot slutat att småäta mellan måltiderna och framförallt har hon slutat sponsra pressbyrån genom att dagligen köpa godis, läsk, bullar med mera:-)  I början tappade Maria vätska och muskelmassa men det vänder efter ett tag. Att kombinera en bra och nyttig kost med både styrketräning och konditionsträning är hemligheten.

Idag 7 månader senare med Weight Trainers hjälp och framförallt Marias tydliga målbild:

  • Minskat 57 kg i vikt

  • Minskat fettprocent från 53% till 30% ( som kvinna bör hon ligga under 28%) 

  • Det Viscerala fettet låg över mätbart värde 20 från start, i somras 19 och nu 10! 
    Det viscerala fettet= det farliga bukfettet som även omger de inre organen. Det viscerala fettet visar även på inflammation i kroppen vilket är orsaken till många sjukdomar idag. (Normalvärde 10)

 

Jag som coach är med dig hela vägen och hjälper dig nå dina mål!

Svara på några korta frågor om varför du vill ingå i gruppen.
Alla som är med i gruppen får ett startpaket värde 500,-

Vi vill ha din ansökan senast  15/2 2020
(OBS! Ansökan är inte bindande)


Mvh/ Anette 

 

Vill du veta mer om Weight Trainer?

Tryck på knappen till höger så kontaktar vi dig för mer information.

Kontakta Anette

Sports Club Oasen

231 66 Trelleborg  0410-47560

anette@sportscluboasen.se   www.sportscluboasen.se

Dela eller tipsa en vän